Dobbeltkonsert på Glenghuset

Home/Nyheter/Dobbeltkonsert på Glenghuset

Dobbeltkonsert på Glenghuset

Da slipper vi første konserter for 2017, og for en start det blir! Dobbeltkonsert på Glenghuset. Fredag 3. og lørdag 4 februar. Det blir ståkonserter, det blir gjesteartister, det blir fest. Alt i Bruce Springsteen sin ånd!

Backstreets gleng

2016 ble et begivelsesrikt år for oss med festivalspilling på Glommafestivalen og konsert på John DEE i Oslo, for å nevne noe. I tillegg har vi hatt med oss Bo Kasper Sundstrøm fra Bo Kaspers Orkester som gjesteartist. Og, som om ikke det var nok har vi akkurat spilt med originaltrommis i The E-Street – Vini «Mad Dog» Lopez. Og fra blåserekken til Springsteen fikk de med seg saksofonist Ed Mannion. Og, som om det ikke var nok har vi også gitt ut en konsertfilm på Blu-Ray.

Første gjesteartist som slippes til konsertene på Glenghuset er Jenny Augusta, som blir med oss på Seeger Sessions låtene. Det blir garantert liv!

Med låter som blant andre «Drit og dra” og “All your friends are dead” gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015. Hun var en favoritt blant dommerne hvor hun fikk mye skryt for sin særegne stemme og morsomme tekster. «Drit og dra» har blitt strømmet over 140 000 ganger og har ført til et samarbeid med Universal Music samt flere konserter på store festivaler som Trollrock, Rootsfestivalen og Tømmerstock.

Vi i Backstreets har spilt med henne på veldedighetskonsertene Light Of Day. Vi kan garantere at dette blir moro!

Alle våre foregående konserter på Glenghuset har blitt utsolgt så her kan det lønne seg å være tidlig ute med å kjøpe billett.

Billetter kjøpes her:
https://ticketco.no/widgets/events/17810
https://ticketco.no/widgets/events/17811